Barışan Arda ve Sinemin ilk fotoğrafı
Cansu Dere yalnız kaldı
Songül: Artık anne olmak istiyor
Azeri kızı Günele 9 ay hapis şoku
Tuğçe Kazaz: Bikiniyle poz vermem
ANKET
Spor kulüpleri içerisinde hangi takım taraftarısınız ?
YAZARLAR
Recep Canpolat
PİYASALAR
DOLAR
1,8555
EURO
2,3350
IMKB
55.734
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 22 °C
Antalya 16 / 22 °C
İstanbul 15 / 21 °C
İzmir 12 / 25 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus savaş gemileri suriye'ye yaklaştı

Rus savaş gemilerinin bugün Suriye'ye ulaşması bekleniyor.
07.01.2012 10:10

Şiddetin tüm hızıyla sürdüğü Suriye'ye dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşecek.

Resmi Rus Itar-Tass ajansının haberinde, Amiral Çabanenko destroyeri ve Yaroslav Mudri firkateyninin bugün Suriye'nin Tartus limanına varmasının planlandığı belirtildi.

Rus Donanma Komutanının adı açıklanmayan bir temsilcisine dayandırılan haberde, halen Akdeniz'deki Rus gemilerinin bir bölümünün, Rusya'nın yurt dışındaki birkaç tesisinden birinin bulunduğu Tartus limanında birkaç gün kalacağı kaydedildi.

Reuters ajansı, Rus gemilerinin ziyaretinin, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad yönetimine destek ve güç gösterisi olarak algılanabileceği yorumunu yaptı.

Rusya, Suriye'de yaklaşık 10 aydır süren yönetim karşıtı gösterilerde Esad'a destek vermişti. Rusya, ekim ayında da Esad yönetiminin kınandığı bir karar tasarısının BM Güvenlik Konseyi'nden geçmesini Çin'le birlikte engellemişti.

www.istanbulhaber.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR