İçimde bir çatlak var
Mutlulukları mazi oldu
Aşkı Arka Sokaklarda buldu
Çok konuşan eş hasta ediyor
Lana Del Rey alkol bağımlılığını anlattı
ANKET
Spor kulüpleri içerisinde hangi takım taraftarısınız ?
YAZARLAR
Recep Canpolat
PİYASALAR
DOLAR
1,7615
EURO
2,3015
IMKB
60.675
HAVA DURUMU
Ankara -9 / 5 °C
Antalya 6 / 13 °C
İstanbul 5 / 9 °C
İzmir 7 / 13 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükelçi Tan'dan ilginç 2011 dileği

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı en aktif kullanan devlet adamlarından olan Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Namık Tan, 2011 için en büyük dileğini de yine Twitter'dan açıkladı.
29.12.2010 10:00

Twitter sayfasında, "2011 dileklerini" açıklayan Büyükelçi Tan, ilk sıraya ABD'nin Ankara'ya büyükelçi atamasını koydu.

ABD, 31 Temmuz 2010’da görevi sona eren James Jeffrey’in yerine halen bir büyükelçi atamadı. Son olarak, ABD Başkanı Barack Obama'nın Jeffrey’in yerine Ankara Büyükelçiliği için seçtiği Frank Ricciardone’nin ataması, Kongre çalışmalarının sona ermesi üzerine geçtiğimiz hafta Beyaz Saray’a geri gönderildi.

Büyükelçi Tan, yeni yıl için 2 numaralı dileğinin ise Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hacminin artması olduğunu belirtti.

Ermeni tasarısıyla ilgili girişimlere de gönderme yapan Tan, 3'üncü sıradaki dileğini de, "Tartışmalı tarihi konular yerine somut ve yapıcı konular üzerinde daha fazla enerji harcanması" olarak ifade etti.

2011 yılı için toplam 7 dilekte bulunan Büyükelçi Tan, gönül verdiği sarı-lacivertli renkleri de unutmadı. İşte Tan'ın 7'nci sıradaki dileği: “Daha iyi oynayan bir Fenerbahçe.”

Yılbaşı tatili için geçtiğimiz Cumartesi günü Türkiye'ye gelen Tan, yine Twitter üzerinden, "Gücenmeyin ama Türk yemeklerini çok özledim" dedi.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR