Bakanın ağzından bor gerçeği
Özcan Deniz çifte kutlama yaptı
Kenan kendine göre eş bulamadı
Eşim bana Mars’ı alacak
Serdar: Topu topu 3 kez sevdim
ANKET
Spor kulüpleri içerisinde hangi takım taraftarısınız ?
YAZARLAR
Recep Canpolat
PİYASALAR
DOLAR
1,8265
EURO
2,3295
IMKB
56.726
HAVA DURUMU
Ankara 12 / 26 °C
Antalya 15 / 25 °C
İstanbul 15 / 26 °C
İzmir 13 / 29 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erbil kayınvalidesiyle tanıştı

Tuğba Coşkun'dan 2010 yılında olaylı şekilde boşanan Mehmet Ali Erbil bir süredir hostesliğini yapan Irmak Atuk'la anılıyor.
20.02.2012 13:06
Dördüncü eşi Tuğba Coşkun’dan 2010 yılında olaylı şekilde boşanan Mehmet Ali Erbil’in adı bir süredir “Çarkıfelek”te hostesliğini yapan Irmak Atuk’la anılıyor. Aşk iddialarını yalanlayan, ancak sürekli birlikte görüntülenen ikili, önceki akşam da Ortaköy’deydi. Mekâna annesiyle birlikte gelen Atuk, onu Erbil’le tanıştırdı.

Beni değil, onları çekin

Mehmet Ali Erbil, masada Irmak Atuk’la
annesinin arasına oturdu ve gece boyunca onlarla sohbet etti. Erbil ve Atuk, gecenin sonunda mekândan ayrı ayrı çıktı. Kendisini görüntüleyen muhabirlere “Beni değil, bayanları çekin” diye takılan ünlü şovmen, “Tekrar aşık olursanız, evlenir misiniz?” sorusuna da “Aşık olursam tabii ki yeniden evlenirim” yanıtını verdi.

www.istanbulhaber.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR