ANKET
YAZARLAR
PİYASALAR
| DOLAR | ![]() |
|
| EURO | ![]() |
|
| IMKB | ![]() |
HAVA DURUMU
| Ankara | 12 / 26 °C |
| Antalya | 15 / 25 °C |
| İstanbul | 15 / 25 °C |
| İzmir | 13 / 28 °C |
MAİL LİST
Karakter boyutu :
Dizide Güney'in filminden bir sahne!
Yeşilçam'ın unutulmaz sahnesi yeniden gündeme geldi. Güney’in 45 yıl önce çekilen filmde Nebahat Çehre'nin başına bardak koyup gerçek mermi ve silahla bardağı ateş ettiği sahne, senaristlere 'Soner’in intikamı' konusunda ilham verdi.
12.05.2011 11:36
Öyle Bir Geçer Zaman ki de geçmiş zaman
Yılmaz Güney’in 1946 yapımı 'Eşrefpaşalılar' filminde Nebahat Çehre’nin kafasına bardak koyup gerçek silahla ateş ettiği sahne, 45 yıl sonra 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırıldı.
Güney’in 45 yıl önce çekilen filmde Nebahat Çehre’nin başına bardak koyup gerçek mermi ve silahla bardağı ateş ettiği sahne, senaristlere 'Soner’in intikamı' konusunda ilham verdi.
Önceki gün ekrana gelen bölümde Aylin’in ilaç içerek zehirlendiğini öğrenen ve onu tehdit etmeye başlayan Mesude, Soner’in gazabına uğradı. Soner, Mesude’nin evine gidip bir elma istedi. Elmayı Mesude’nin başına koyan Soner, Güney ile Çehre’nin o unutulmaz sahnesini tekrar edip silahla elmayı vurdu.









