Fransız BFM televizyon kanalı, polis kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, iki zanlının Aisne kasabasında görüldüğünü duyurdu. Saldırganların gri renkli bir otomobil kullandığını belirten televizyon kanalı, zanlıları bir benzin istasyonu sahibinin teşhis ettiğini bildirdi.
Saldırganların yakalanması için bölgeye polis takviyesi yapıldı. Özel terörle mücadele timleri de olası bir çatışma için alarma geçirildi.
Üçüncü kriz toplantısı
Bu arada, Cumhurbaşkanı François Hollande'ın başkanlığında terörle mücadele konusunda alınacak önlemleri gözden geçirmek üzere Elysee Sarayı'nda üçüncü kez kriz toplantısı yapıldı.
Ülke genelinde saygı duruşu
Fransa'da öğle saatlerinde ise ülke genelinde dünkü saldırıda ölen 12 kişi için bir dakikalık saygı duruşu düzenlendi. Saygı duruşu sırasında banliyö trenleri, metro ve diğer toplu taşıma araçları bir dakika süreyle hareket etmedi. Yine ülke genelinde ulusal bayraklar üç gün süreyle yarıya indirildi.
Bu hafta oynanacak bütün futbol maçlarında da yine dünkü saldırıda ölenler için saygı duruşu yapılacak. Fransa genelinde ise pazar günü terörü protesto yürüyüşleri düzenlenecek.