Hakkaride karakol inşaatına saldırı
Türk diplomata tecavüz suçlaması
19 Mayıs Kutlu Olsun...
İnternetle Hayat Kolay Projesi başladı
Dev yolcu gemisi Aida Diva Marmariste
ANKET
Spor kulüpleri içerisinde hangi takım taraftarısınız ?
YAZARLAR
Recep Canpolat
PİYASALAR
DOLAR
1,8295
EURO
2,3265
IMKB
56.936
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 26 °C
Antalya 12 / 19 °C
İstanbul 15 / 20 °C
İzmir 12 / 22 °C
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Biri süs havuzuna diğeri çukura düştü!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Albaraka Türk Genel Müdürlük binasına gelen üst düzey bir yöneticinin makam otomobili süs havuzuna düştü.
30.05.2011 15:22

Alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan açılışın ardından Ümraniye'deki Albaraka Türk Genel Müdürlük binasını gezdi. Bu sırada, bir iş adamına ait Audi A6 marka 34 ZN 9833 plakalı makam otomobili, sürücüsünün park ettiği yerden çıkarmaya çalıştığı sırada yapımı süren süs havuzuna düştü. Yarısına kadar su içinde kalan otomobilin ön kapılarının kilitlenmesi nedeniyle sürücüsü arka kapıdan güçlükle çıktı.

Daha sonra kaza yerine gelen İstanbul Trafik Vakfına ait çekici, vatandaşların yardımıyla otomobili havuzdan çıkardı. Aracın sağ ön ve alt kısmında hafif hasar oluştuğu görüldü.

Bu arada yine Audi A6 marka 34 US 2207 plakalı başka bir otomobil de başka bir çukura düştü. Bu araç da vatandaşların yardımıyla çukurdan çıkarıldı.

Açılış töreni sırasında yaşanan küçük kazaları, vatandaşlar da cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. 

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.aksiyonhaber.com

İSTANBUL HABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR